SCANDAL: Doi jandarmi sălăjeni au dosar penal pentru violare de domiciliu și agresiune

Doi zălăuani au fost bătuți în propriul apartament de către doi jandarmi din cadrul IJJ Sălaj. Este vorba de Virgil Meleg subofițer împreună cu un coleg de la Jandarmeria Șimleu au intrat în apartamentul unui zălăuan și in urma unor neînțelegeri s-a iscat un conflict, iar proprietarul a cerut jandarmilor să părăsească locuința. Jandarmul Meleg și colegul au refuzat și mai mult, Meleg i-a luat la pumni pe amândoi, fiind loviți la corp și față.

În urma loviturilor unul dintre victime a suferit contuzii la fata, fiind solicitată ambulanța. Victima a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Victimele au sesizat Poliția care a întocmit dosar penal pentru violare de domiciliu și lovire.

Întrucât agresorii sunt jandarmi dosarul va ajunge chiar mâine 8 ianuarie pe masa procurorilor de la Parchetul Militar Cluj pentru competentă soluționare.

Însă având în vedere circumstanțele agravante și faptele comise de cei doi jandarmi, aceștia riscă să fie condamnați și își vor pierde locul de muncă din Jandarmeria Sălaj.

Virgil Meleg este antrenor de box și administrează un club sportiv privat.


Poliția spune că în ajun de Bobotează, seara la ora 20.24, a fost sesizată prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, despre faptul că în locuința sa are loc un scandal.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat patru persoane, toate din Zalău, doi dintre aceștia fiind jandarmi, așa cum scriu colegii de la Ziarul de Sălaj, citând Inspectoratul de Jandarmi.

În urma discuțiilor purtate cu persoanele prezente a rezultat faptul că, la ora 20.20, în locuința apelantului au intrat alte trei persoane, iar una dintre acestea ar fi lovit cu pumnul în zona feței pe proprietarul locuinței și încă o persoană.

Apelantul a depus plângere la Poliția Municipiului Zalău, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Jurnaliștii de la Ziarul de Sălaj scriu că una dintre victimele scandalului a ajuns și la Unitatea Primiri Urgențe din oraș.

2 thoughts on “SCANDAL: Doi jandarmi sălăjeni au dosar penal pentru violare de domiciliu și agresiune

  1. Eu am depus 20 de plângeri la politie. Și nu le a făcut nimic celor deasupra mea. Politia și jandarmeria pt unii e muma și pt alți ciuma. Panaramele deasupra mea făceau proxenetism

  2. Pai si ce treaba are proxenetismul cu bataile? Ca nu inteleg.
    Eu cred ca erai invidioasa nebunico…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *