Scandalagiu atestat preventiv de Judecătoria Zalău

Reținut de polițiștii din Zalău și arestat de magistrați, pentru comiterea infracțiunilor de furt, furt calificat, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vineri, 3 noiembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Zalău, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt, furt calificat, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii sălăjeni îl bănuiesc pe acesta că, la data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 15.12, în timp ce se afla în incinta unui magazin din municipiul Zalău, ar fi sustras un telefon mobil, aparținând unei femei de 31 de ani, din Zalău. Prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit femeii de 31 de ani.

Totodată, polițiștii din Zalău îl bănuiesc pe acesta că, la data de 3 noiembrie a.c., la ora 00.15, în timp ce se afla în incinta unui magazin din municipiul Zalău, ar fi sustras o sticlă cu băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu în valoare de 44,50 lei. Bunul sustras de acesta a fost recuperat și restituit proprietarului.

De asemenea, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 3 noiembrie a.c., la ora 11.27, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Zalău, bărbatul de 41 de ani i-ar fi adresat injurii și expresii jignitoare unei femei de 37 de ani, din Zalău, ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi avut un comportament recalcitrant și agresiv față de aceasta și față de un alt bărbat, de 33 de ani, din comuna Florești, județul Cluj, căruia i-ar fi adresat, totodată, cuvinte și expresii jignitoare.

Sâmbătă, 4 noiembrie a.c., bărbatul de 41 de ani a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis, pe numele bărbatului, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.


One thought on “Scandalagiu atestat preventiv de Judecătoria Zalău

  1. Arestat la doar o zi după comiterea faptelor.
    Bine ca bătăușii de la Surduc stau liniștiți acasă, doar unul fiind arestat după mai multe zile, când și-au făcut polițiștii curaj să meargă la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *