SCM Volei Zalău abordează ultimul turneu din campionat cu gândul la Europa

SCM Volei Zalău a bifat o victorie de moral în meciul cu CS Universitatea Timișoara, scor final 3-0. Este o victorie importantă pentru băieții lui Sorin Pop și Marius Lazăr, victorie care menține SCM Volei Zalău pe podium, pe locul doi.

SCM Volei Zalău 3-0 CS Univesitatea Timișoara 25:22, 25:14, 25:18.

Echipa de volei a Municipiului Zalău se află pe locul 2 cu 40 de puncte, la egalitate cu CSA Steaua București – care are disputat un joc în plus. Liderul campionatului este CSM Arcada Galați cu 46 de puncte, echipă care se pare că va câștiga din nou titlul de campioană.

În perioada 27-29 martie are loc ultimul turneu din returul campionatului național de volei masculin, turneu la care SCM Volei Zalău va juca împotriva echipelor: pe 27 martie cu CSU Știința București (locul 9), pe 28 martie cu CS Dinamo București (locul 5) și pe 29 martie cu CSU Brașov (locul 11).

Sunt ultimele 3 meciuri de jucat din campionat, după care se va trage linia și vom vedea clasamentul final.

Oricare ar fi deznodământul la finalul jocurilor, SCM Volei Zalău este surpriza acestei ediții de campionat, reușind în doar un an de la înființare să se înfigă la vârful podiumului unde a stat tot campionatul, având momente când a fost chiar lider.

Managerul SCM Volei Zalău, Adrian Feher: „Este ultimul tureu, care va fi la fel de important ca și celelealte și în care suntem obligați să câștigăm 6 puncte pentru a ne menține în primele 4 echipe ale campionatului. Este un turneu pe care îl tratăm foarte serios și sperăm ca la finalul meciurilor să ne bucurăm de o revenire în Europa a voleiului zălăuan”.

Lotul este intact, fără accidentări, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla după testarea pentru COVID-19. Sperăm ca echipa să nu se confrunte cu un episod ce a avut loc chiar în prima etapă a campionatului, când 5 jucători de la SCM Volei Zalău au fost confirmați cu SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *