SCM Volei Zalău are director sportiv nou, pe Gabriel Terheș

Gabriel Terheș este noul director sportiv al echipei SCM Zalău, iar odată cu noua funcție echipa a și câștigat primul joc la Cupa Explorării de la Baia Mare, joc câștigat cu 3-0 chiar împotriva gazdelor.

„Familia Sport Club Municipal Zalău s-a mărit începând cu ziua de miercuri, 15 septembrie, odată cu numirea domnului Gabriel Terheș în funcția de director sportiv. Domnul Terheș este un foarte bun administrator, dovedind acest lucru de-a lungul timpului în funcțiile de conducere pe care le-a ocupat. Ba mai mult, Gabriel Terheș este un mare iubitor de volei, acesta fiind fondatorul echipei Volei Club Zalău ce a evoluat în Divizia A2 în stagiunile trecute. Îi urăm bun venit domnului Gabriel Terheș în echipa noastră și suntem siguri că acesta va pune umărul la îndeplinirea obiectivelor trasate pentru sezonul următor”, a transmis SCM Volei Zalău.

Gabriel Terheş a condus, din 2014 până în 2017, Serviciul de Intervenţie Rapidă (mascații) din cadrul IPJ Sălaj, în luna octombrie 2017 fiind împuternicit şef al Poliţiei Municipale Zalău. Un an mai târziu, din 2018 a fost împuternicit șef al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, funcție pe care a deținut-o până în decembrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *