SCM Volei Zalău atacă cupele europene încă din primul an de la înființare

Echipa de volei a SCM Zalău s-a reunit pentru retur pe 4 ianuarie, iar cei 14 jucători au făcut pregătirea pe plan local la Sala Sporturilor din Zalău.
SCM Volei Zalău este o echipă nouă în campionatul național, aflată la primul an de la înființare și cu toate acestea se luptă pentru primele locuri, reușind să termine turul pe podium – locul 2.
Principalul obiectiv al echipei este ocuparea locurilor 1-6 în campionat, dar după cum s-a derulat turul, întreaga echipă a SCM Volei Zalău își dorește accederea în cupele europene.

Zalăul a pierdut derby-ul cu Arcada Galați

„A fost o partidă dezechilibrată. Raportul de forțe a fost net superior echipe de la Galați, ei având un lot destul de numeros și valoros. Este cea ami scumpă echipă din campionat, dovadă și ultimele două titluri naționale câștigate, având un buget puțin peste 1 milion de euro. Cu atât mai mult mă bucură victoria noastră din tur unde am obținut 3 puncte. Dacă vom ajunge în cupele europene, acea victorie cu Arcada Galați va conta foarte mult.”, ne-a declarat managerul echipei Adrian Feher. 

Victorie categorică cu Unirea Dej/ Prima victorie din 2021

„Este o victorie normală împotriva unei echipe extrem de incomode care în turului campionatului a reușit să învingă Dinamo București. Ne bucură aceste trei puncte obținute cu Unirea Dej, în condițiile în care am avut doi-trei jucători accidentați și încă transferul lui Charapovich mai durează câteva zile, jucător pe care nu l-am avut la dispoziție. Cu toate acestea vreau să felicit în mod public antrenorii și jucătorii pentru victorie”, spune conducătorul echipei Adrian Feher.

Cupa României poate fi primul trofeu pentru SCM Volei Zalău

„Sigur, Cupa României este un trofeu pentru care echipa orașului Zalău l-a mai câștigat. Este cel mai ușor trofeu de adjudecat pentru că a obține trofeul joci doar 4 meciuri. Anul acesta noi nu avem un obiectiv clar pentru Cupa României, dar așa cum am obișnuit suporterii noștri și pe oamenii care ne susțin, respectiv Primăria Zalău, vom lupta pentru fiecare punct și vom încerca să scoate maximum din această competiție.

Primul meci în jucăm cu Universitatea Cluj, joc în care pornim favoriți, dar doar în condițiile în care vom avea tot lotul valid. Dacă trecem de Cluj, vom avea un meci destul de puternic cu Universitatea Craiova, echipă care ne-a învins în turul campionatului. Dacă vom ajunge să jucăm cu Craiova în cupă, mizez pe dorința de revanșă a băieților noștri”, declară managerul echipei Adrian Feher. 

Managerul SCM Volei Zalău, Adrian Feher este fost multiplu campion național la volei masculin (câștigător 4 titluri naționale / 4 Cupe ale României, toate cu echipa de volei din Zalău). 
L-am întrebat pe Adrian Feher dacă nu-l frământă dorința de a intra la joc, iar Feher spune că rămâne aproape de voleiul zălăuan și își va pune la dispoziție toată experiența acumulată în cei aproape 30 de ani de joc.

„Normal că îmi este dor de volei. Este sportul pe care l-am practica de la 11 ani până la 39 de ani când mi-am încheiat cariera, datorită unei accidentări. Eu am rămas aproape de fenomenul volei și mă bucur că SCM Volei Zalău mi-a dat oportunitatea de a-mi valorifica experiența la echipa municipiului Zalău”, a spus managerul SCM Volei Zalău, Adrian Feher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *