SCM Zalău a făcut primul transfer de marcă – mijlocașul Alexandru Sorian de la CSC Sânmartin

Bun venit, Alexandru Sorian❗ ✅
Sport Club Municipal Zalău anunță transferul mijlocașului Alexandru Sorian, legitimat ultima dată la CSC Sânmartin.
Născut la Oradea la 5 ianuarie 1991, jucator cu peste 100 de prezente in liga a II-a, si jumatate de sezon in Liga I, a semnat în cursul zilei de azi un contract cu echipa noastră valabil pe 2⃣ sezoane, ce va intra în vigoare începând cu 1 iulie.
Alexandru Sorian a mai evoluat în carieră la Liberty Salonta, Bihor Oradea, Săgeata Năvodari, UTA Arad, Luceafărul Oradea, Matalurgistul Cugir și CSC Sânmartin.
În sezonul precedent, mijlocașul de 30 de ani a fost cel mai bun jucător al formației bihorene, evoluând în fiecare din cele 18 partide disputate, fiind totodată și golgheterul echipei din Sânmartin, cu 6⃣ reușite. ⚽
Îi urăm mult succes și cât mai multe realizări în tricoul echipei noastre – SCM Zalău.

George Zima: „Sorian este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 3”

„Sunt foarte fericit că împreună cu conducerea clubului am reuțit să-l aducem pe Sorian, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 3. Eu îl cunosc foarte bine, fiind din același județ cu mine și am mare încredere în el că ne va ajuta la îndeplinirea obiectivului. Jucătorii sunt în vacanță până în data de 1 iulie. Până la reunire încercăm să menținem jucătorii pe care i-am avut în sezonul precedent și să ne întărim cu jucători de valoare pe posturile deficitare. În funcție de cum reușim să negociem cu jucătorii care au evoluat în sezonul trecut, vom vedea unde mai avem nevoie. Exceptând postul de portar, mi-aș dori un fundaș central, un atacant și să reușim să găsim juniori eligibili conform regulilor. Lotul este programat să se reunească pe 1 iulie”, a declarat pentru Ziarul Monitorul de Sălaj, antrenorul principal George Zima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *