SCM Zalău a încheiat campania de transferuri și se pregătește de promovarea în Liga a II-a

SCM Zalău își finalizează lotul odată cu transferul jucătorilor Andu Moisi,Răzvan Gorovei și Dan Berci.Cu doar câteva zile înainte de debutul oficial în noua stagiune, Sport Club Municipal Zalău anunță ultimele transferuri.
Fundașu Andu Moisi și mijlocașul Răzvan Gorovei, jucători legitimați stagiunea precedentă la CSM Focșani și Dan Berci de la U Cluj au ajuns sub comanda lui George Zima.
🖋️ Odată cu sosirea acestora sub Meseș, lotul echipei condusă de antrenorul George Zima pentru turul sezonului 2021-2022 este complet și echilibrat, atât numeric, cât și valoric.

„Sunt multumit pana in acest moment de implicarea si atitudinea din antrenamente a tuturor jucatorilor, suntem pe drumul corect, dar mai avem mult de munca pt ca echipa sa arate asa cum imi doresc. Cu venirea lui Moisi, Gorovei și Berci am incheiat campania de transferuri. Sunt incantat de ce jucatori am la dispozitie atat numeric, unde avem dubluri pe posturi, dar mai ales valoric. Lotul este unul echilibrat din toate punctele de vedere. Daca anul trecut am fost la o secunda de liga a 2 a, sezonul acesta va fi unul mult mai greu”, a declarat antrenorul George Zima pentru Ziarul Monitorul de Sălaj.

👤Andu Marian Moisi
📆 Data nașterii: 12 august 1996
📏 Înălțime: 1.90
🎯 Post: fundaș central
📋 A mai evoluat la CSMS Iași, Bucovina Pojorâta, Miroslava, Poli Iași, Național Sebiș, Aerostar bacău și CSM Focșani.
⭐ Moisi a jucat 6 partide în Liga 1 pentru Poli Iași în sezonul 2017-2018
👤 Răzvan Gorovei
📆 Data nașterii: 18 mai 1994
📏 Înălțime: 1.86
🎯 Post: mijlocaș ofensiv
📋 A mai evoluat la CSMS Iași, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, Miroslava, poli Timișoara, Aerostar Bacău și CSM Focșani
👤Dan Berci este una dintre achizițiile verii, un jucător de 22deani ce a evoluat la Universitatea Cluj, având zeci de meciuri în Liga a II-a.  Dan Berci a terminat junioratul la Universitatea Cluj, iar la prima echipă a debutat la doar 16 ani, sub comanda lui MihaTeja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *