SCM Zalău a pierdut amicalul cu Progresul Șomcuta Mare, după cinci luni fără nicio înfrângere

Neînvinsă în prima parte a campionatului, dar nici în primele două amicale din acest an, SCM Zalău a pierdut amicalul susţinut miercuri după-amiaza, în faţa formaţiei Progresul Șomcuta Mare.
Scorul final al partidei a fost 2-0 în favoarea maramureşenilor, care au marcat primul gol în minutul 7, pe o fază de contraatac, iar golul al doilea  în minutul 67, în urma unei faze fixe.

Marius Pașca, antrenor SCM Zalău: „Este clar că ne nemulțumește acest rezultat. Nu am mai pierdur un meci din luna septembrie a anului trecut, de la meciul din Cupă. A fost un teren cu suprafață sintetică, înghețat în multe locuri, iar pentru jucătorii noștri a fost un minus, având în vedere că suntem echipa care punem accentul pe faza de construcție. Totuși, e bine că a venit acest duș rece într-un meci amical”. 

Antrenorul echipei zălăuane nu a putut dispune pe 7 jucători în acest meci, aceştia fiind indisponibili.
SCM Zalău: A.Pop (min. 45, Miron) – Vişan, Chiş, Dulap, Cohan, Culda (min. 60, Petra), Onicaş, Calugher (min. 60, Cozma), Logon (min. 60, Jula), Istrate şi S. Pop.
Echipa de fotbal a Municipiului Zalău va susţine sâmbătă un nou amical, la Târgu Mureş, împotriva formaţiei CSM Avântul Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.