SCM Zalău la egalitate 2-2 cu Progresul Șomcuta Mare. Dublă pentru atacantul Sergiu Pop

Miercuri, într-un amical desfăşurat pe terenul comunal din Treznea, SCM Zalău a terminat la egalitate, 2-2, duelul cu Progresul Șomcuta Mare.
Golurile echipei noastre au fost marcate de atacantul Sergiu Pop. Prima reuşită a venit în minutul 11 , după o reluare cu capul din 7 metri, iar a doua, în minutul 65, din lovitură liberă de la aproximativ 16 metri.
Oaspeţii au înscris primul gol în minutul 31, iar al doilea, la ultima fază de joc, după o greşeală de marcaj în apărarea echipei noastre.
Echipa SCM Zalău: A. Pop – Dulap, Onicaş, Cohan, Vişan, Stanciu, Duma, Petra, Istrate, Logon şi S. Pop. Au mai evoluat: Miron, Mare – Culda, Cozma, Jula, Iustin, Cubaş şi F.Pop. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund).
Marius Pașca, antrenor principal SCM Zalău: „Un meci egal încheiat la scorul de 2-2. Păcat de ultima fază de joc în care am fost egalați. Un teren foarte greu care a pus probleme ambelor echipe. Mă bucur că Sergiu Pop reușește să marcheze meci de meci și a reșit să marcheze două goluri frumoase și în meciul de azi prin două execuții de excepție. Mai avem încă trei jocuri amicale până la începerea primului meci oficial și sunt convins că la ora primului meci oficial vom fi pregătiți pentru lupta la promovare”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.