SCM Zalău, meci mare cu CSO Cugir și se apropie de Liga a II-a

Noul antrenor al echipei Municipiului Zalău, George Zima debutează pe banca tehnică cu o victorie importantă pentru promovarea în Liga a II-a.

Băieții au făcut un meci mare, s-au dedicat trup și suflet pe teren propriu reușind să învingă CSO Cugir cu 2-0 și are prima șansă de a se califica în finala barajului de promovare.

Căpitanul SCM Zalău, Raul Stanciu a deschis scorul în minutul 41, astfel că jucătorii noștri au intrat la cabine cu un moral bun.

A doua repriză a fost tot a SCM Zalău, pentru că fotbaliștii lui Zima au intrat a doua repriză pe teren foarte concentrați. În minutul 48 Mihai Forna scapă singur cu portarul și reușește un lob de la 16 metri, astfel că a fost stabilit scorul final 2-0.

A fost un meci foarte bun făcut de toți jucătorii echipei zălăuane, fapt pentru care merită felicitați toți. Băieții au depus un efort uriaș din dorința de a câștiga meciul și au reușit.

Mihai Forna a fost desemnat jucătorul meciul, reușind un gol și o pasă de gol.

Returul se joacă pe 15 mai la Cugir.

În celălalt duel pentru promovarea în Liga a II-a Minaur Baia Mare a remizat 0-0 cu FC Unirea Dej.

⚽George Zima a declarat după victorie că: „Sunt foarte fericit de ceea ce am realizat, dar rămân modest şi îmi doresc ca şi jucătorii să înţeleagă acest mesaj pentru că avem nevoie de o săptămână de muncă, pentru că ne aşteaptă un meci complicat la Cugir, unde trebuie să avem atitudine, să dăm dovadă de caracter, să ştim să suferim în momentele grele şi pe momentele de pozitivitate în joc, să arătăm calitatea noastră individuală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *