SCM Zalău s-a despărțit pe cale amiabilă de încă doi jucători. Clubul are în plan să aducă forțe proaspete

Sport Club Municipal Zalău a anunțat în cursul zilei de azi rezilierea contractelor cu jucătorii Sergiu Jurj și Alexandru Nagy, ambii fiind transferați la echipă în vara acestui an.

„Pe această, le mulțumim pentru arportul avut în primele 15 etape ale sezonului și le dorim mult succes la viitoarele lor echipe”, transmit reprezentanții clubului.

Jurj și Nagy se adaugă altor trei jucători cu care SCM Zalău a reziliat contractele în acest an: Răzvan Gorovei, Andu Moisi și Dănuț Cozma, cărora clubul le mulțumește, de asemenea pentru evoluții avute la SCM Zalău.

„Am ajuns la o înțelegere pe cale amiabilă și am decis rezilierea contractelor cu cei doi jucători. În analiza făcută a contat mult și rezultatele din turul de campionat, care nu satisfac așteptările atât a noastre, cât nici a le suporterilor. Le mulțumesc încă odată pentru aportul adus clubului și le urez mult succes la viitoarele echipe la care vor evolua.

Urmărim câțiva jucători care ne-ar putea ajuta în realizarea obiectivului, respectiv clasarea în primele 4 locuri la finalul sezonului regulat. Matematic mai avem șanse să ne atigem obiectivul, sunt 9 puncte în joc și vrem să reușim. Mai sunt trei etape de jucat din sezonul regulat și vrem să revenim pe teren mult mai puternici și cu mai multă dăruire din partea jucătorilor”, ne-a decalrat managerul echipei SCM Zalău, Marius Pașca. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *