SCO Jibou vrea victoria în meciul cu liderul Luceafărul Bălan

 

Derby-ul orgoliilor va avea loc sâmbătă la Jibou unde SCO întâlnește liderul Ligii a IV-a, Luceafărul Bălan care a câștigat jocul din tur.

O victorie pentru echipa antrenată de Narcis Brîndușe ar însemna totodată si o revanșă luată după partida din tur, acolo unde Luceafărul s-a impus pe finalul partidei în urma unor faze discutabile de arbitraj.

Partida săptămânii în fotbalul mic din Sălaj este disputa dintre SCO Jibou, echipa finațată de Primăria Jibou, și Luceafărul Bălan, liderul la zi al Ligii a IV-a, echipă ce nu a simțit gustul înfrângerii în acest sezon.

Contând pentru etapa 20, întâlnirea dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, începând cu ora 16.00, pe cocheta bază sportivă din Jibou.

De menționat este faptul că deși are în componență mulți jucători tineri, SCO Jibou a pierdut până acum o singură partidă pe teren propriu în acest sezon, iar de cealaltă parte, “luceferii“ din Bălan s-au impus în fiecare deplasare până acum.

“Suntem alături cu toți de băieții și de antrenori și avem încredere în ei că putem deveni prima echipă care câștigă în fața Bălanului. Ar fi o victorie care ar da un elan mare tinerilor noștri jucători și ne-ar ajuta să ne apropiem de podium. Așteptăm toți iubitorii de fotbal din orașul nostru să fie sâmbătă alătui de băieți și să îi susțină în această partidă dificilă”, ne-a declarant Vlad Pașcalău, viceprimarul orașului Jibou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *