Scrisoare deschisă adresată E. S. Ludovic Orban din partea preș. Filiala Cartel Alfa Sălaj, Laurențiu Ghiuruțan

Liderul sindical Cartel Alfa Sălaj, Laurențiu Ghiuruțan, a înaintat redacției noastre o scrisoare deschisă adresată președintelui PNL, Ludovic Orban – președintele Camerei Deputaților. Liderul PNL Ludovic Orban urmează să facă o vizită la Zalău în cursul zilei de sâmbătă, fiind însoțit de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.


Domnule Președinte Ludovic Orban,

Sufletul liberal autentic nu poate fi nici închis cu lacăte, nici întemnițat în celule, fie ele și metaforice. Sufletul liberal autentic nu are alt stăpân decât conștiința, și conștiința unui Liberal autentic învinge oricâte conjuncturi i s-ar pune de-a curmezișul.
Liberalul autentic permite oricui să îl contrazică, dar nu permite nimănui să calce în picioare principiile liberale, iar principiile liberale sunt în slujba acestei țări, nu împotriva ei!
Sufletul de liberal autentic trăiește încă în curata și româneasca conștiință liberală adevărată, trebuie numai să vă opriți o secundă și să priviți adânc în dvs, în cel care ați fost, în cel în care am crezut, în cel care era gata oricând să lupte cu oricine ar fi încercat să facă rău României!
Acolo, în adâncul dvs, chiar dacă nu mai știți ori poate ați ajuns să nu vă mai pese, bate inima de liberal. De liberal autentic, nu de oportuniști „liberali” din jurul dvs. Inima aceea, a dvs, eu o știu.
Am luptat împreună, trebuie să vă amintiți, pentru binele și unitatea acestui popor, pentru dezvoltarea acestei țări. Țara aceasta pe care știu că o iubiți, dar dvs poate că nu mai știți că o iubiți. Desfaceți lanțurile cu care cei din jurul dvs, trădători vânduți străinilor, v-au pus botnița nu pe gură, ci pe ochi. Ridicați-vă și apărați-ne țara! Averea ei, bunurile ei, integritatea ei.
Nu permiteți distrugerea ultimelor bucăți de pâine pe care le mai avem. Portul Constanța, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, minele de cărbune, Aeroportul Otopeni, și alte câteva obiective naționale aflate pe lista rușinoasă a trădătorilor de țară, nu au fost construite de ei, ci de poporul român! Știți asta, chiar dacă nu mai vreți să știți. Sau vă e frică să mai știți!
Vocile perverse din jurul dvs vă îndeamnă la trădare, dar eu am certitudinea că sufletul liberalului autentic are o voce mai puternică, la fel și conștiința. Oricât le-ați ignora, le auziți, în dvs înșivă, în fiecare secundă! Ridicați-vă, domnul Orban, și SALVAȚI ȚARA! Nu pentru că trebuie, ci pentru că puteți, nu pentru că sunteți președintele PNL, ci pentru că sunteți SINGURUL LIBERAL AUTENTIC de acolo”,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *