Se construiește un nou Mall în Zalău!? Armătura dispare cu totul

Una dintre cele mai vechi și cunoscute fabrici din Zalău – Armatura, se transformă în complex comercial. Jumătate a fost deja pusă la pământ și transformată în Complexul Comercial Zalău Value Center.

Surse din conducerea fabricii, citate de presa locală susțin că și ce a mai rămas din Armătura Zalău a fost vândut pe 1 milion de euro.

Primarul Ionel Ciunt nu are de unde să știe detalii despre o tranzacție privată, dar admite faptul că: „În 2019 cei de la Zalău Value Center mi-au zis că dacă lucrurile merg bine vor cumpăra și cealaltă parte din fabrică pentru a extinde complexul comercial. Nu știu nimic despre vânzarea fabricii. Este posibil să se nască un nou complex comercial în zonă”.

Armătura Zalău a fost înființată în anul 1969, fiind specializată în proiectarea, fabricarea și comercializarea unei game largi de armături industriale din fontă și oțel precum și de supape de siguranță cu arc.

În 2004 fabrica a fost preluată de Rominserv (subsidiară Rompetrol). În 2019 jumătate din fabrică a fost demolată și transformată în complex comercial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.