Se lucrează la modernizarea a 10 km de străzi în Bănișor

Modernizarea infrastructurii rutiere, respectiv asfaltarea străzilor din comuna Bănișor este prioritatea zero în această perioadă.

 

După ce săptămâna aceasta au fost finalizate lucrările de asfaltare a 8 kilometri de străzi din toate satele din Comuna Bănișor, lucrări realizate în cadrul unui proiect finanțat prin PNDL 1, astăzi primarul Sorin Maxim a convocat o ședință la sediul Primăriei pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a încă 10 kilometri de străzi din comună, proiect implementat prin PNDL 2.

Pentru astăzi, începând cu ora 09:30, primarul comunei Bănișor, Sorin Maxim a convocat o întâlnire, finalizată după ora 16:30, cu entitățile implicate în buna desfășurare a proiectului de modernizare străzi și construire pod in Comuna Bănișor, finanțat prin PNDL_2, fiind vorba de constructor, proiectant, diriginte de șantier.

Durata ședinței de lucru a depășit 7 ore (birou+teren), fiind exclusă pauza de masă sau de țigară.

În aceaste zile, echipele de muncitori, aflate în teren, au intervenit pe străzi care însumează 10 km, pentru înlocuirea de podețe, balastratări, pietruiri, cilindrat, au turnat șanțuri betonate, urmând ca de luni numărul de muncitori aflați în șantier sa fie suplimentat.

„Cu ajutorul bunului Dumnezeu, îmi doresc să ducem lucrările la bun sfârșit”, transmite primarul Sorin Maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *