Secretar de stat UDMR din Ministerul Tineretului și Sportului, Oltean Csongor, prins băut la volan

Csongor Oltean, secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sporturilor și-a dat demisia vineri dimineață după ce a fost prins băut la volan, potrivit anunțurilor făcute pe pagina sa de Facebook și pe cea a liderului UDMR, Kelemen Hunor.


Csongor Oltean este și preşedintele Conferinței Tineretului Maghiar din România și vicepreședinte executiv al UDMR.

”Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. În urma acestui incident el și-a depus demisia, pe care am acceptat-o, și i-am transmis-o premierului”, a spus Kelemen Hunor.

”Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el și-a asumat răspunderea pentru acesta. Nu intenționăm să facem alte comentarii în acest caz”, a mai scris liderul UDMR în postarea de pe Facebook.

Csongor Oltean a confirmat și el informațiile: ”Azi dimineață am fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *