Secretarul de stat Bogya Anna, întâlnire de lucru la Constanța – Capitala Tineretului din România

Ieri, 13 mai, la Constanța – Capitala Tineretului din România, secretarul de stat Bogya Anna a răspuns invitației Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și a participat la o întâlnire de lucru alături de secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Olteán Csongor și președintele UDMR a filiala Constanța, Ughy István.
Cu această ocazie cei menționați mai sus s-au întâlnit cu domnul Silviu Ioan Coșa – prefectul jud. Constanța, Stelian Gima – Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Ionuț Rusu – Viceprimarul municipiului Constanța și Ionuț Barbu – Președintele Federației Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din jud. Constanța.
Temele de discuție au fost descentralizarea, alocarea de către autorități a fondului de tineret, cât și găsirea celor mai bune soluții pentru sprijinirea derulării activităților din cadrul programului Constanța – Capitala Națională de Tineret.
„Mulțumim DJST Constanța și doamnei director Solomon Mariana pentru invitație! Mulțumim autorităților locale constănțene pentru sprijinul pe care îl acordă tinerilor și organizațiilor de tineret!”, a transmis secretarul de stat Bogya Anna. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *