Secretarul general al judeţului Sălaj, Vlaicu Cosmin, ales în conducerea Crucii Roșii

 

Societatea Națională de Cruce Roșie din România (SNCRR) a organizat astăzi, 27 mai a.c., Adunarea Generală, cea mai importantă structură de conducere a instituției, ce se întrunește o dată la doi ani.

Adunarea Generala de astăzi a marcat finalul mandatului pentru președinte al Crucii Roșii Române a  Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române, care s-a aflat la conducerea organizație timp de două mandate consecutive, în perioada 2015 – 2023. Crucea Roșie Română va continua să beneficieze de Înaltul patronaj al Casei Regale.

În cadrul Adunării Generale din acest an, s-au desfășurat alegeri pentru funcțiile eligibile din cadrul organismelor centrale de conducere.

După exprimarea voturilor de către membrii Adunării Generale, noua structură de conducere a Crucii Roșii Române este formată din:

– Camelia Șucu, președinte

– Dorin Ionescu, vicepresedinte

– Beniamin Dragoș, vicepresedinte

– Nicolae Berzescu, vicepresedinte

– Carmen Radu, vicepresedinte

– Cosmin Vlaicu, vicepresedinte

– Marian Dragne, vicepresedinte

– Antonio Boja, vicepreședinte de tineret

Noua echipă de conducere se angajează să continue și să întărească misiunea Crucii Roșii Române prin asistență umanitară și promovarea principiile umanității, neutralității, imparțialității, independenței, voluntariatului, unității și universalității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *