Secretarul general PNL Sălaj, Marcel Zaharia, s-a întâlnit cu ministrul Muncii, Raluca Turcan

La începutul acestei săptămâni, mai exact pe 16 martie, unul din liderii PNL Sălaj, Marcel Zaharia – secretar PNL Sălaj, consilier județean PNL și director al Companiei de Apă Zalău, s-a întâlnit cu ministrul Muncii și Justiției Sociale, Raluca Turcan, ocazie cu care a expus problemele angajaților din domeniul apă-canal.
„Am deschis astăzi seria discuțiilor cu sindicatele din diverse ramuri de activitate printr-o întâlnire cu reprezentanții Federației Apă-Canal. Vorbim despre un sector important, în care activează aproximativ 45.000 de oameni și care întâmpină dificultăți legate de insuficienta reglementare a acestui domeniu în sfera serviciilor publice, nivelul salarizării, condițiile de muncă.
Împreună cu reprezentanții sindicali, am stabilit să realizăm o evaluare a nivelului de salarizare al personalului din domeniu, astfel încât să identificăm modalități de motivare a angajaților. Am mai stabilit, de asemenea, să discutăm concluziile evaluărilor noastre și cu Ministerului Economiei pentru a găsi împreună soluțiile potrivite la problemele semnalate astăzi. 
Obiectivul nostru este acela de a avea servicii publice de calitate, or acest lucru implică și o politică salarială adecvată, dar și capacitatea societăților cu venituri exclusiv private de a-și eficientiza activitatea și de a-și susține personalul”, a transmis ministrul Raluca Turcan, la finalul întâlnirii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *