Șeful DNA Oradea, Bogdan Chiș: „Mă onorează această funcție și voi încerca să fac să funcționeze această unitate de parchet”

CSM a aprobat astăzi delegarea prim-procurorului PT Sălaj Bogdan Chiș la conducerea DNA Oradea.

Cu o carieră impresionantă și un CV bogat, noul șef al DNA Oradea, procurorul Bogdan Chiș, a declarat în exclusivitate pentru Monitorul de Sălaj că:

„Preiau această funcție cu onoare și cu responsabilitate. Știu că nu va fi o misiune ușioară, dar voi încerca să onorez această funcție și să fac să funcționeze cât mai bine DNA – ST Oradea.”

Șeful procurorilor din Sălaj, Bogdan Chiș a preluat conducerea P. T. Sălaj, la data de 1 ianuarie 2019 și spune că a format o echipă unită cu care s-a luptat pentru a stopa fenomenul infracțional din județ.

„A fost onoare să conduc această unitate de Parchet formată din procurori și colegi foarte buni. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru activitatea desfășurată împreună și le urez tuturor mult succes în continuare în lupta cu fenomenul infracțional”, a conchis prim-procurorul PT Sălaj, Bogdan Chiș. 

Bogdan Chiș – un procuror de succes cu o carieră impresionantă

Noul șef al DNA Oradea, Bogdan Chiș are 42 de ani, are gradul profesional de procuror de Parchet al Înaltei Curți de Casație și Justișție și a lucrat ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, dar și procuror în cadrul DNA Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *