OFICIAL! CSM a aprobat delegarea procurorului Bogdan Chiș la șefia DNA Oradea pentru următoarele 6 luni

În cadrul ședinţei Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii din data de azi, 26 ianuarie, membrii secției a hotărât printre altele, delegarea domnului CHIŞ BOGDAN SERGIU, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Oradea din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, începând cu data de 01.02.2021, până la ocuparea funcţiei prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Bogdan Chiș – un procuror de succes cu o carieră impresionantă

Noul șef al DNA Oradea, Bogdan Chiș are 42 de ani, are gradul profesional de procuror de Parchet al Înaltei Curți de Casație și Justișție și a lucrat ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, dar și procuror în cadrul DNA Timișoara.


La conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj rămâne prim-procurorul adjunct Sorin Flonta, cel care a fost contracandidatul lui Bogdan Chiș la concursul pentru șefia PT Sălaj. Sorin Flonta a pierdut concursul la o diferență de doar 2 zecimi față de nota obținută de Bogdan Chiș. Sorin Flonta este un procuror cu foarte multă experineță și care a instrumentat foarte multe dosare „sonore”. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *