Senatorul Bob Virgil susține unirea României cu Moldova, sub umbrela Uniunii Europene

M

Senatorul Bob Virgil Marius – singurul parlamentar al USR Sălaj, după demisia deputatului Prunean din partid, a fost recent într-o vizită la Chișinău, unde a participat la ședința solemnă a celor două Parlamente, care se vot unii sub umbrela Uniunii Europene.

„Am fost recent la Chișinău, unde, într-o ședință solemnă, istorică aș putea spune, a două Parlamente, cel al Republicii Moldova și cel al României, două țări ale aceleiași națiuni, care se vor uni sub umbrela Uniunii Europene, au semnat o importantă declarație comună.
Aceasta vizează colaborarea bilaterală în domeniile cele mai importante, în contextul politic actual. A fost mai degrabă o declarație fermă din partea noastră, de susținere a Republicii Moldova în parcursul său de aderare la UE.
Republica Moldova, la rândul ei, s-a angajat să implementeze reforme în cele mai importante domenii: justiție, consolidarea statului de drept și eficientizarea administrației publice.
Sunt convins că va reuși să adopte cât mai curând reglementările UE, pentru că a demonstrat că este un stat cu vocație europeană”, transmite senatorul USR, Bob Virgil Marius. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *