Senatorul USR, Cosmin Viașu, a obținut peste 5 miliarde de lei vechi pentru infrastructura din Zalha

Singurul parlamentar sălăjean prezent la ședința Consiliului Județean Sălaj de azi, când s-a votat bugetul județului, a fost senatorul USR, Cosmin Viașu, care a dat dovadă că-i pasă de sălăjeni și se implică tot mai mult în rezolvarea problemelor județului.

Între lupta politică dintre putere și opoziție, USR – partid condus de parlamentarul Viașu a obținut o „felie” importantă din bugetul Sălajului pentru modernizarea infrastructurii comunei Zalha.

„Mă bucur că am putut contribui la obținerea unui important sprijin financiar pentru dezvoltarea comunei Zalha, care până acum nu a fost ajutată prea mult”, spune liderul USR Sălaj, Cristian Viașu.

Peste 10 kilometri de drum județean vor fi reabilitați, datorită implicării parlamentarului Viașu.

„Am reușit astfel să obținem de la bugetul de stat suma de 234.000 de lei, care vor fi folosiți în dezvoltarea infrastructurii din comună. Mai exact, la modernizarea drumului DJ108S , sector Zalha-Bezded-Cernuc, cu o lungime de 10,4 Km”, a mai spus senatorul Viașu. 

Senatorul Viașu a mai reușit să obțină de la Consiliul Județean Sălaj alți 3,2 miliarde lei vechi pentru diferite investiții în comuna Zalha, singura comună condusă de primar USR.

„Ulterior, împreună cu colegii mei consilieri județeni Nicolae Olar și Ardelean Cosmin Vasile, am mai obținut din bugetul Consiliului Județean suma de 320.000 de lei pe care primarul Seliștean Vasile (USR), spune că îi va direcționa către alte investiții necesare în comună. Este corect să existe o dezvoltare egală și durabilă în toate comunele județului nostru și pentru asta voi susține în continuare oamenii din teritoriu, prin atragere de fonduri”, a transmis senatorul USR Sălaj, Cosmin Viașu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *