Senatorul USR, Cosmin Viașu, explică votul dat azi în Parlament pentru Guvernul Cioloș

Senatorul USR Cosmin Viașu se află printre cei 88 de parlamentari care au votat pentru învestirea guvernului Cioloș. Cabinetul propus de Dacian Cioloș a picat la votul în Parlament, unde PNL și UDMR s-au abținut de la vot, iar PSD și AUR au votat împotrivă.

Singurii parlamentari care au votat Guvernul Cioloș au fost cei 78 de parlamentari USR și încă 10 parlamentari de la minorități și PNL.

„Azi, Parlamentul României a avut ocazia de a demonstra că încă se poate avea încredere în clasa politică. Nu a făcut-o. Guvernul Cioloș a obținut doar 88 de voturi și astfel nu a putut fi investit.

După 50 de zile de criză politică, vechile partide au găsit oportun să respingă singura soluție propusă de USR, deși ei nu au făcut nicio propunere. Au demonstrat încă o dată că, oricât de gravă ar fi situația în care se află țara, pentru ei primează interesele și orgoliile.

Guvernul Ciolos a propus un adevărat program de soluții pentru ieșirea din criză, care urma să fie implementat de adevărați profesioniști, fără dosare penale, fără diplome falsificate, cu cariere adevărate, impresionante.

USR și-a făcut datoria, și-a asumat responsabilitatea guvernării. Acum, va continua să lupte pentru găsirea unei soluții”, transmite senatorul USR, Cosmin Viașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *