Senatorul USR Sălaj, Bob Virgil, în vizită oficială la Institutul Cultural Român și Ambasada din Franța

M

Senatorul USR Bob VIrgil se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța alături de colegii din Comisia pentru cultură și media din Senatul României. Parlamentarii români au vizitat Institutul Cultural Român și Ambasada României din Franța, unde au purtat discuții pentru a oferii sprijin culturii românești și artiștilor români din Franța.

În cadrul vizitei oficiale, senatorul Bob Virgil, un pasionat de muzică a ținut și un recital împreună cu pianista Ramona Horvat.

„Am răspuns, împreună cu colegii din Comisia pentru cultură și media, invitației Institutului Cultural Român din Franța de a participa la o întâlnire cu reprezentanții acestuia și cu cei ai Ambasadei României în Franța.
Am căutat împreună posibile rezolvări ale unor dificultăți pe care le întâmpină în încercările lor concrete de a sprijini cultura românească și artiștii români din Franța.
Am convenit că sunt necesare schimbări în legislația actuală în domeniu și vom încerca să le implementăm în următoarea sesiune parlamentară.
A fost o întâlnire plăcută, în care am susținut și un recital (spontan) împreună cu pianista Ramona Horvat”, a transmis senatorul USR, Bob Marius Virgil. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *