Senatorul USR Sălaj, Bob Virgil Marius, acuză PSD și PNL că oferă priveligii bugetarilor cu scop electoral

Senatorul USR Sălaj, Bob Virgil Marius, acuză coaliția de guvernare PSD – PNL că „aruncă” cu banii din PNRR pe salariile bugetarilor cu scopul de a obține avantaje politice. Parlamentarul sălăjean susține că cele două partide crează și alte avantaje nejustificate pentru bugetari, respectiv zilele de naștere să fie declarate zile libere.

„Asistăm neputincioși la o avalanșă de privilegii cu care PSD și PNL încearcă să-și asigure din nou masa de votanți. Ca de obicei este vorba de unele categorii de bugetari care primesc avantaje nejustificat, pe toate planurile.
Nu mai au nicio limită, vor să majoreze cu 50% salariile primarilor, viceprimarilor, președinților și vicepreședinților de Consilii Județene. Și de unde credeți? Din banii din PNRR, bani care ar trebui să meargă către investiții.
Pentru oamenii de rând care sărăcesc tot mai mult din cauza incompetenței lor de a guverna, nimic, că nu sunt importanți. O, ba ar fi ceva! Vor ca ziua de naștere a fiecăruia să fie declarată zi liberă și plătită.
Și n-ar fi rău dacă n-ar fi o povară pentru angajator.
Dacă tot vrea statul să facă cadouri, să o facă din banii de la buget, nu pe spatele angajatorilor!”, transmite pe Facebook, senatorul USR Bob Virgil Marius – vicepreședintele Comisiei juridice din Senatul României. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *