Sergiu Pop, după golul victoriei cu U Cluj: „Am venit la Zalăul să marchez cât mai mult și să promovăm în Liga a II-a”

Sergiu Pop atacantul adus recent la SCM Zalău aduce victoria în meciul cu U Cluj cu un lob splendit de la o distanță de 35 de metri peste portar. Pasa de gol a venit de la căpitanul echipei Raul Stanciu. Scorul final a fost 2-1, după ce la pauză SCM Zalău era la egalitate cu Clujul 1-1.

Scorul a fost deschis de U Cluj în primele 20 de minute prin Telcean, iar SCM Zalău a egalat prin Florin Istrate cu o lovitură liberă de la peste 20 de metri. Tabela a fost închisă la 2-1 pentru Zalău, de noul atancant al echipei Sergiu Pop.

„Pentru asta am venit la SCM Zalău pentru a marca cât mai mult și să îmi ajut echipa. Sunt bucuros că m-am acomodat repede și am început să înscriu de la primele meciuri. Victoria obținută în fața celor de la Universitatea Cluj este datorită întegii echipe și le mulțumesc pe această cale că m-au primit foarte bine. Este un club serios și bine organizat și nu mi-a fost greu să aleg SCM Zalău. Deși am avut mai multe oferte de la echipe inclusiv din Liga a IIa-a, am ales clubul zălăuan pentru că au un obiectiv clar promovarea în Liga a II-a”, ne-a declarat Sergiu Pop, jucătorul meciului de la Cluj. 


Sergiu Pop a început fotbalul la CFR Cluj, pentru care a evoluat şi la nivel de seniori într-o partidă din Cupa României, cel care i-a oferit şansa debutului fiind antrenorul Ioan Andone.

Sergiu a mai e voluat în Liga a II-a pentru echipele: UTA Arad și Luceafărul Oradea, iar la nivel de Liga a III-a a activat la: CS Zlatna, Unirea Florești, Unirea Jucu, Șoimii Pâncota și CSC Sânmartin. 6 august 1990 este data la care s-a născut Sergiu Pop, acesta având o talie de 1,86 metri.

În campionatul trecut Sergiu Pop a fost golgheterul Seriei X din Liga a III-a cu 15 goluri marcate în 14 meciuri jucate. În acest sezon Sergiu are la fel un coeficient foarte bun, reușind să înscrie de 7 ori în 8 meciuri jucate. De când a venit la Zalău, Sergiu Pop a înscris în fiecare meci amical pe care la jucat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *