Social-democrații din Sălaj au donat suma de 12.000 lei familiei din Preoteasa care și-a pierdut casa într-un incendiu

În perioada 13.08 – 14.08. 2022, la Baza Sportivă Onix Traian, din Municipiul Zalău s-a desfășurat prima ediție a Cupei Tineretului la minifotbal, competiție organizată de Tineretul Social Democrat Zalău și susținută de PSD Sălaj, în scopul strângerii de fonduri pentru o familie greu încercată din satul Preoteasa, care în urmă cu câteva zile și-a pierdut casa în urma unui incendiu.
În cadrul Turneului s-au pus la licitație mai multe tricouri de joc ale unor echipe de fotbal din Liga 1 (CFR Cluj, Rapid București, Universitatea Craiova, FC Argeș, UTA 8Arad, FCSB etc.), dar și ale echipelor locale de fotbal, volei, handbal, precum și ale echipei naționale de volei a României, majoritatea purtând semnăturile jucătorilor acestor cluburi.
În urma licitației s-a adunat suma de 12.000 de lei, bani care au fost predați în cursul zilei de azi familiei greu încercate.
„Pe această cale vrem să mulțumim tuturor participanților la competiție, precum și celor care s-au implicat în buna desfășurare a evenimentului”, transmite președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt – primarul Municipiului Zalău. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *