Societatea Citadin continuă modernizarea cartierelor din municipiul Zalău

 🚧În continuarea lucrărilor de reamenajare și modernizare din cartierele Zalăului din anii trecuți, pentru ca zonele de locuit să capete aspect civilizat european și pentru a fi confortabile, societatea Citadin aflată în subordinea Primăriei Municipiului Zalău va începe lucrări ample luna viitoare, imediat ce vremea va fi favorabilă, în Brădet, pe toată zona cuprinsă între străzile Avram Iancu și Pictor Ioan Sima.
✅️Lucrările înseamnă modernizare completă. Străzi asfaltate, alei refăcute, spații verzi reconfigurate în care se vor face noi plantări de arbori, scurgeri pluviale refăcute, ziduri de sprijin și balustrade, mobilier urban, iluminat îmbunătățit. Acestea vor conferi zonei un aspect îngrijit, vor fi lucrări făcute cu atenție pentru detalii și finisaje. Locul de joacă Citadel va fi modernizat, reamenajat și dotat cu aparate de joacă noi și tartan.
✅️Un scop important va fi realizarea de locuri de parcare noi, iar între Aleea Mesteacănului și zona fostei Servirea, vom câștiga într-o primă fază aproximativ 120 de locuri de parcare pe lângă cele existente. Această zonă va fi modernizată până în vară, iar în partea a doua a anului Citadin va începe în zona dinspre strada Gheorghe Doja și magazinul Penny, pentru modernizarea întregului cartier. În Brădet s-a făcut de altfel deja astfel de lucrări în zona învecinată străzii Avram Iancu, în paralel cu modernizarea acestei artere de către Primăria Zalău cu fonduri europene.
✅️Lucrările pe care Citadin le va începeac um pe o zonă extinsă sunt după modelul modernizărilor realizate deja în mai multe zone din Zalău, proiecte de regenerare urbană din care câteva exemple frumoase sunt cele din Stadion, din Dumbrava – cel mai recent în spatele Centrului de Transfuzie Sangvină, în Porolissum, în Simion Bărnuțiu în zona Casnica și în zona Bancpost – Școala Generală Iuliu Maniu, între Gulliver și Uz Casnic etc.
❗Continuăm lucrările de modernizare și întreținere a cartierelor din Municipiul Zalău pentru că ne dorim ca cetățenii să beneficieze de un nivel de trai cât mai ridicat.

One thought on “Societatea Citadin continuă modernizarea cartierelor din municipiul Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *