Șoferi beți și fără permis de conducere prinși în trafic de polițiștii sălăjeni

La data de 24.01.2021, ora 12:57, un tânăr de 19 ani, din judeţul Sălaj, a fost depistat în trafic de către polițişti, pe strada 22 Decembrie 1989 din Șimleu Silvaniei, în timp ce conducea un autotuturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (alcoolemie de 0.60 mg/l alcool pur, în aerul expirat), motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orașului Șimleu Silvaniei, pentru recoltare de probe biologice.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută si sancționată de art.336, alin (1) din Cod Penal.

► În data de 25.01.2021 în jurul orelor 13:46, poliţiştii rutieri în timp ce se aflau pe raza localității Măeriște, au oprit pentru control un autovehicul înmatriculat în Botoşani întrucât au observat că înainte de a fi oprit, ocupanţii autoturismului s-au schimbat la volan. În urma legitimării s-a constatat faptul că o tânără de 27 ani din Sălaj, a condus autoturismul de la ieșirea din localitatea Moiad până în localitatea Măeriște, unde, la observarea echipajului de poliție a oprit autoturismul, schimbându-se la volan cu soţul ei. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că femeia nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.

În cauză se efectuează cercetări pentru savârșirea infractiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faptă prevăzută și pedepsită de art.335 alin.1 din Cod Penal și ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus de către o persoană pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 3 din Cod Penal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *