Șoferul din Sălaj care a lovit intenționa cu TIR-ul un bihorean a fost reținut de Poliție

Șoferul de TIR din Sălaj care, marți, în urma unei altercații, l-a lovit intenționat cu autotrenul pe un șofer din Bihor, iar apoi a spart parbrizul unui alt TIR, a fost reţinut, miercuri, pentru 24 ore, iar joi anchetatorii vor decide dacă vor solicita instanţei de judecată arestarea preventivă a acestuia.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, reţinerea bărbatului de 36 ani s-a făcut într-un dosar instrumentat la Secţia 3 de Poliţie Rurală Biharia, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

„Acesta este bănuit că, la data de 14 noiembrie, în acest an, în jurul orei 10.40, în timp ce conducea un autocamion pe autostrada A3, dinspre localitatea Biharia înspre PTF  Borș 2, la ieșirea din parcarea – cântar Borș 2, l-ar fi accidentat, în mod intenționat, pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Nojorid, care, în calitate de pieton, se afla pe partea carosabilă, în fața autovehiculului condus de bărbatul de 36 de ani”, scrie în informare.

În urma impactului, bărbatul de 31 de ani a fost aruncat pe carosabil şi a ajuns la spital.

Szőcs este de loc din comuna Nușfalău și este acuzat acum de lovire și alte violențe, respectiv de două infracţiuni de distrugere. În cursul acestei zile, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Biharia, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *