Spectacol caritabil la Bobota pentru Anaisa, fetița de 9 ani diagnosticată cu o boală grea

Fetița unei familii din Bobota, Anais, are nevoie de vindecare. Pentru a veni în sprijinul recuperării a micuței diagnosticată cu o tumoră la coloană, comunitatea din Bobota organizează, în data de 8 octombrie, un concert caritabil susținut de mai mulți artiști, dar și de Primăria Comunei Bobota.

Evenimentul se va desfășura pe scena amenajată pe terenul de fotbal din Bobota.

”Împreună pentru Anaisa” este proiectul în cadrul căruia Ansamblul Tinerii Dănțăuși în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Bobota, dar și Școala Gimnazială ”Gheorghe Șincai” din comună, își dau mâna și vor susține un spectacol caritabil pentru Anaisa Gabriela, cea care la cei 9 anișori suferă de tumoare la coloană.

Anaisa Gabriela a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu o tumoare la coloană – osteoblastom vertebral. Din luna mai familia a început drumul greu și anevoios al chimioterapiei.

Undeva, prin luna iulie, Anaisa a renăscut cu ajutorul medicilor din Ungaria, unde a avut loc intervenția chirurgicală. A fost o operație nu foarte ușoară, deoarece a durat 5 ore, pentru a extirpa în totalitate acea tumoare. Intervenţia s-a desfăşurat cu bine, iar medicii din ţara vecină au venit cu vești bune.

 

După trei săptămâni de la operație, micuța Anaisa a fost bine, avea 80% recuperare față de cum era înainte de tumoare.

Rezultatul de la oncologie este ,,histiocitoză cu celule Largenstain” , o tumoare benignă dar care poate evolua în malignă dacă nu este tratată. De aceea Anaisa va face tratament oncologic pentru a elimina orice celulă al tumorii existentă în corp.

Interpreți ai folclorului românesc, îndrăgiți și apreciați de publicul iubitor de frumos, părtași la acest eveniment sunt Alexandru Pop, Marius Ciprian Pop, Anca Banda, Remus Bondar, George Jidoi, Ansamblul Tinerii Dănțăuși, Alexandra Chira și Rodica Pop Seling. Manele: Neluțu de la Buzău.

Muzica ușoară va fi susținută de Claudia Șerdan, Alin Oprea (Talisman) și Sergiu Nică.

Prezentatori – Ioan Seleși și Diana Dragoș

Sonorizare – Iancău Răzvan, DJ Chriss și Sorin Tusan 

Organizator – Pr. Diac. Sîrb Adrian Ionuț

Accesul la spectacol se va face pe baza unui bilet care costă 10 lei și poate fi cumpărat de la reprezentanți, în ziua spectacolului. Banii adunați din vânzarea biletelor vor fi depuși în contul deschis de familia Anaisei.

Pentru copii vor fi pregătite tobogane, codițe împletite, pictură pe față, baloane, clătite și o super plimbare cu căluți… și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *