Spectacol muzical-coregrafic organizat de Primăria municipiului Zalău

🍀Primăria Municipiului Zalău, Casa Municipală de Cultură și Liceul de Artă „Ioan Sima” vă invită joi, 2 martie, de la ora 17.00, la spectacolul muzical-coregrafic și vernisajul expoziției de pictură ⚘️”Pentru tine mamă dragă”🌷, un dar timpuriu pentru toate doamnele și domnisoarele. Spectacolul va fi organizat în Sala Transilvania, iar intrarea este liberă.

🎼În cadrul spectacolului ne vor încânta, la pian, Andrei Soran, prof. coord. Smaranda Obreja, la chitară Szasz Erik, prof.Cristian Niculas și soliști de muzica ușoară și muzica populară, coordonați de profesorii Laura Ravas, Marina Sabou, Sanda Pușcaș și Rodica Pop Seling.

🕺💃Pe scenă vor urca și copiii de la A.D.C.”Transilvania”, coordonați de maestru balet Ionuț Tătar și de Ioana Opriș, cât și Ansamblul Folcloric „Columna”, coordonați de coregraf Gabriela Hossu. Aceștia vor fi acompaniați de 🎻Orcheatra de folclor a Liceului de Artă „Ioan Sima” Zalău, coordonată de dir. prof Titus Câmpean.

🎨Totodată, la spectacol veți putea admira lucrări plastice realizate de copiii de la Cercul de pictură „Zalău Art”, coordonați de domnul profesor Dumitru Costalaș.

Spectatolul va fi prezentat de Daria Pășcuță.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *