Sportul Șimleu câștigă din nou derby-ul împotriva SCM Zalău. Scor final 2-0 (Vaida, Mansour)

Derby-ul Sălajului din Liga a III-a s-a dovedit un spectacol fotbalistic așa cum se preconiza. Sportul Șimleu a fost într-o formă de zile mari și a reușit în două minute să marcheze de două ori și să câștige din nou împotriva SCM Zalău.

Este o victorie mare pentru Șimleu care acumulează 16 puncte, în timp ce SCM Zalău rămâne cu 18 puncte.

Vaida și Mansour au adus victoria pentru Sportul Șimleu

Șimleul a deschis scorul din corner prin Cătălin Vaida, în minutul 31 cu o lovitură cu capul după o gafă imensă a portaului zălăuan care nu a reușit să respingă mingea din careul mic.  La două minute, șimleuanii și-au majorat diferența printr-un gol marcat de Mansour după o fază de joc lucrată perfect de Sportul Șimleu.

Jocul a decurs în continuare cu ocazii de ambele părți, dar până la finalul meciului tabela a rămas neschimbată 2-0 pentru Șimleu Silvaniei.

Sportul Șimleu reușește o victorie importantă și dovedește din nou că în meciurile directe este net superioară echipei SCM Zalău, pe care a reușit să o învingă cam de fiecare dată când a întâlnit-o.

 

 

 

 

 

Gurzău Ioan – președintele Sportul Șimleu: „Un meci frumos și un rezultat meritat din plin. Felicit echipa pentru dăruire. Am demonstrat că avem echipă și rezulatele care au fost nefavorabile în ultimul timp au fost datorită ghinionului. Mă bucur că șimleuanii au fost alături de noi, pe garduri, în preajma terenului, pe balcoane, pe garaje ceea ce arată că suntem o echipă iubită. Continuăm proiectul nostru și sper să realizăm lucruri mărețe în continuare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *