Cum reușește Primăria Comunei Dragu să mențină incidența ZERO în fața virusului COVID-19

Comuna Dragu are de mai multe săptămâni o rată de infectare cu virusul COVID-19 ZERO la mia de locuitori, adică niciun cetățean nu este bolnav sau depistat pozitiv.

Am stat de vorbă cu primarul comunei Dragu, doamna Lazăr Angelica, care ne-a spus că pe lângă măsurile de protecție luate de administrația locală, comuna are probabil cel mai bun medic de familie din Sălaj, acesta fiind factorul decisiv implicat în campania provaccinare și menținerea unui climat de siguranță în această perioadă dificilă.


„Pe lângă toate măsurile de protecție aplicate la nivelul comunității și a Primăriei, am realizat o amplă campanie de informare a cetățenilor, am distribuit către populație măști și dezinfectanți. Un factor improtant în lupta cu acest virus este faptul că la Dragu avem cel mai bun medic de familie din Sălaj, doamna doctor Ciurnei Aurora – șefa Centrului de Vaccinare Hida. 

Împreună cu doamna doctor am reușit o campanie provaccinare, iar astăzi avem un procent foarte ridicat de vaccinare în rândul populației, ceea ce ne asigură un climat de siguranță în fața acestui virus. Îndemn din tot sufletul pe fiecare cetățean din comuna Dragu să se vaccineze împotriva virusului SARS-Cov-2″, a declarat pentru Ziarul Monitorul de Sălaj, primarul Lazăr Angelica. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *