Sportul Șimleu pierde 2-0 meciul cu CSM Satu-Mare și se bate la salvarea de la retrogradare

Sportul Șimleu – a doua echipă sălăjeană care joacă în Liga a III-a, seria 10, a pierdut acasă pe terenul celor de la CSM Satu-Mare, scor final 2-0.

Echipa sătmăreană a început bine jocul și a reușit să deschidă scorul în minutul 22, după o lovitură de la corneer. Prima repriză s-a încheiat cu avantaj pentru gazde.

La revenirea din pauză, echipa Șimleului a turat motoarele și a reușit o posesie de 80% în toată repriza secundă, însă tabela a rămas neschimbată.

Loviturile fixe sunt specialitatea celor de la CSM Satu-Mare, care în minutul 79 a reușit să închidă tabela la scorul de 2-0 după o nouă lovitură de la corneer.

„Am luat două goluri din 2 faze fixe, 2 corneere. În repriza a doua am avut o posesie de 80%, dar din păcate am pierdut cu 2-0. După cu a decurs jocul nu trebuia să pierdem. Am fost fricoși, nu am avut inspirație să fructificăm ocaziile pe care le-am avut. Ne-a lipsit acel ceva la finalizare. Fiind în partea a doua a clasamentului ne dorim să ne salvăm de la retrogradare. Următorul meci, foarte important pentru este este cu Șomcuta Mare, una dintre contracandidatele noastre la retrogradare”, a declarat cu gust amar, președintele Ioan Gurzău. 

Gurzău, președinte Sportul Șimleu: „Îmi doresc ca SCM Zalău să promoveze în Liga a II-a”

„Eu mi-aș dori ca SCM Zalău să promoveze în Liga a II-a pentru fotbalul sălăjean, dar și pentru ca tinerii jucători sălăjeni să aibă posibilitatea să joace la un alt nivel”, a declarat președintele Sportul Șimleu, Ioan Gurzău. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *