Stadiul lucrărilor de pe șantierele din Municipiul Zalău, cu viceprimarul Teodor Bălăjel

Viceprimarul Teodor Bălăjel după două zile de la preluarea mandatului a avut prima  întălnire cu contructorii care se ocupă de marile șantiere din Municipiul Zalău. Întâlnirea a avut loc azi dimineață, 12 noiembrie, la sediul Primăriei Zalău și a constat în analiza stadiului lucrărilor pe fiecare șantier, și au fost stabilite tipurile de lucrări care vor fi executate în cursul lunii noiembrie. Lucrările continuă pe marile artere refăcute din temelii cu bani europeni.

Pe strada Simion Bărnuțiu: se continuă lucrările pregătitoare în vederea asfaltării cu primul strat de asfalt binder pe porțiunea Casa Armatei – Spitalul Județean (fundație drum, frezare, tunare asfalt strat binder)

Pe strada Gheorghe: se continuă lucrările în zona Hanul Drumețului de configurare scuar, amenajare sens giratoriu, benzi de preselecție, execuție stație de încărcare rapidă pentru autobuze electrice

Pe strada 22 Decembrie – etapa 2: în perioada următoare se finalizează lucrările la podul peste Valea Zalăului, continuă lucrările la canale tehnice, canale pluviale și au fost realizate lucrări la canal menajer prin POIM

Pe strada Corneliu Coposu: se lucrează pe porțiunea dintre sens giratoriu Han Drumețului – Lukoil – intersecție str. Kossuth, unde se execută canale tehnice, canale pluviale și consolidare maluri valea Meseș (zona Direcția Agricolă)


După alegerile locale din 27 septembrie Primăria Zalău are aceeași conducere formată din Ionel Ciunt primar, viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas. Zălăuanii au apreciat performanțele înregistrate de echipa primarului Ionel Ciunt care a reușit să atragă aproximativ 100 de milioane de euro din fonduri europene pentru modernizarea Municipiului Zalău, bani care s-au concretizat într-un număr de peste 30 de proiecte de investiții.

Cu cele 100 de milioane de euro Primăria Zalău a modernizat și reabilitat principale străzi, a reabilitat unitățile de învățământ (școli, licee), a construit creșă și grădiniță, a achiziționat 20 de autobuze electrice, a construit un centru social pentru copiii și urmează să fie reabilitat Platoul de Marmură și Piața Iuliu Maniu. Tot cu fonduri europene este modernizat și extins iluminatul public care va fi pe LED, se vor construi două baze sportive și un bazin de înot.

„Mulțumesc cetățenilor Municipiului Zalău pentru susținerea și încrederea de care ne-am bucurat la alegerile locale.

Vreau să-i asigur pe toți zălăuanii că împreună cu domnul primar Ionel Ciunt și întrega echipă de conducere din Primăria Zalău, vom lua măsurile necesare pentru dezvoltarea într-un ritm alert al orașului, vom finaliza proiectele aflate în derulare și vom continua să atragem noi fonduri europene, garanția modernizării în continuare a municipiului.

Am fost și vom fi în continuare aproape de zălăuani pentru că cunoaștem nevoile comunității”, a declarat viceprimarul Teodor Bălăjel

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *