STAGIU DE PRACTICĂ PENTRU VIITORII POLIȚIȘTI

În această perioadă, 39 de studenți și elevi ai școlilor de poliție desfășoară stagii de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, sub îndrumarea tutorilor profesionali.

Tinerii au fost repartizați la diferite structuri, pentru a înțelege aplicabilitatea cunoștințelor dobândite la cursuri.

Viitorii polițiști vor avea programul tutorilor profesionali, respectiv vor participa la toate activitățile desfășurate de aceștia și vor interveni la evenimetele sesizate.

De asemenea, în conformitate cu planurile de învățământ ale unităților școlare, elevii vor fi instruiți cum să mânuiască armamentul, tehnici de autoapărare și tactică polițienească. Acest gen de activități le vor fi predate de către luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„Le urmăm bun venit în sistem și îi așteptăm cu drag în echipa noastră!

Precizăm faptul că, în săptămâna 26-30 iulie a.c., la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, au desfășurat stagiul de practică 4 auditori de justiție”, transmite conducerea IPJ Sălaj.

Activitatea s-a desfășurat în baza Protocolului de colaborare încheiat între Inspectoratul General al Poliției Române și Institutul Național al Magistraturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *