Subprefectul Florin Florian: Sălajul a atras aproape 1,22 miliarde lei în perioada 2014-2020

În perioada de finanțare 2014-2020 a Programului Operațional Regional (POR), #Sălajul a atras aproape 1,22 de miliarde de lei. 
„Cu aceste #fonduri_europene, comunitățile locale din județ și mediul de afaceri s-au transformat în mai bine, mai frumos, mai util”, explică subprefectul Florin Florian.
👉#Firmele_private, cu diverse obiecte de activitate – producție, servicii medicale, servicii agricole, tipografii, s-au extins, s-au dotat și au reușit să crească competitivitatea pe piață cu proiecte de peste 149 de milioane de lei.
#Sectorul_public s-a axat pe modernizarea infrastructurii rutiere, pe modernizarea unităților de învățământ, creșă nouă, transformarea spațiilor publice degradate în parcuri pentru copii, modernizarea iluminatului public, săli de sport, pe eficientizare energetică, pe crearea de noi servicii integrate în comunitățile rurale, construirea de case de tip familial, dotări pentru spitale etc.
Unitățile administrativ-teritoriale au reușit să atragă 1,07 miliarde de lei, bani care vin să crească calitatea vieții sălăjenilor din toate zonele județului.
👏Cele mai multe fonduri accesate au ajuns la Zalău, Primăria reușind să finalizeze deja 15 proiecte!
🇷🇴 Toți, deopotrivă, merită felicitări pentru eforturile depuse în derularea celor 98 de proiecte de investiții!”, spune subprefectul Florin Florian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *