SURSE: Liberalii pregătesc funcția de administrator public al județului pentru Radu Căpâlnașiu

Surse credibile din spectrul politic sălăjean ne-au transmis că lideralii pregătesc să-l aducă „acasă” pe un post călduț la Consiliul Județean Sălaj pe fostul primar al Zalăului, Radu Căpâlnașiu, actual prim-vicepreședinte PNL Sălaj, după ce i-a luat locul în partid fostului primar din Șimleu, Septimiu Țurcaș, care a fost condamnat definitiv pentru fapte de corupție.

Aceleași surse spun că liberalii pregătesc să-l numească pe Radu Călâlnașiu administrator public al județului, funcție din cadrul Consiliului Județean Sălaj, instituție condusă de PNL care deține președinșia și un vicepreședinte, dar și UDMR care are un vicepreședinte.

Imediat după ce a pierdut Primăria Zalău, Radu Căpâlnașiu s-a angajat la Compania de Apă Cluj ca și inginer.

Sursele noastre spun că PNL are în discuție două nume pentru ocuparea funcției de administrator public al județului. Dacă se concretizează această mutare, ar însemna că liberalii pregătesc să-l readucă în prim-planul politicii sălăjene pe fostul primar al Zalăului, Radu Căpâlnașiu – omul care după 12 ani în care a condus Municipiul Zalău a fost bătut de social-democratul Ionel Ciunt la alegerile din 2016.

PNL Zalău a ajuns în situația în care la alegerile din 2020 nu și-a mai pus candidat la Primăria Zalău de frica unei înfrângeri usturătoare în fața actualului primar Ionel Ciunt, care oricum a câștigat alegerile cu peste 50% din voturi, semn că orașul este pe mâini bune.

Vicepreședintele CJ Sălaj, Claudiu Bârsan de la PNL a declarat legat de acest subiect că: „Nu cunosc acest aspect. Chiar nu știu nimic.”

Reporterii de Monitorul de Sălaj au încercat să-l contacteze pe Radu Căpâlnașiu dar acesta avea telefonul închis.

„Nu am discutat cu dl. președinte Dinu Iancu acest subiect. Nu m-am gândit la acest lucru în ultima perioadă. Nu neg că aș putea să sprijin prin experiența pe care o am conducerea actuală a Consiliului Județean”, a declarat fostul primar Radu Căpâlnașiu. 

Am încercat să luăm un punct de vedere și de Paul Maghiu purtătorul de cuvânt al PNL Sălaj, dar nu a răspuns nici el la telefon.

One thought on “SURSE: Liberalii pregătesc funcția de administrator public al județului pentru Radu Căpâlnașiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *