Tabăra de fotografie ,,Sălaj- Frumusețe, Tradiție, Poveste” 2024

În perioada 24 -31 mai 2024, se va desfășura, în Sălaj, a 7-a ediție a taberei de fotografie ,,Sălaj- Frumusețe, Tradiție, Poveste” 2024.

Tabăra va fi organizată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj (Daniel Săuca, manager), Asociația Foto Club Varadinum Oradea, (Adela Rusu, manager proiect) și Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Țara Silvaniei” (Daniel Stejeran manager).
Vor participa fotografi de talie internațională din Belgia, Franța, Italia, Israel, Sri Lanka și Romania, care prin fotografiile lor vor arăta frumusețile Județului Sălaj, atât prin postări pe rețelele de socializare cât și prin participarea lor la saloanele internaționale de fotografie.

Sălajul are un mare potențial turistic, obiectivele sale de interes variind și acoperind o largă paletă (biserici de lemn, monumente de patrimoniu,muzee, peisaje, rezervații naturale,tradiții, meșteșuguri) și multe altele.

Scopul taberei este promovarea județului Sălaj prin prezentarea zonelor etnografice, geografice și culturale, care au potențial în atragerea turiștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *