Tânăr de 28 de ani din comuna Ip, reţinut de Poliție pentru infracțiunea de tâlhărie

Un tânăr de 28 de ani a fost reţinut în cursul zilei de ieri, de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Cel în cauză va fi prezentat astăzi cu propunere de arestare preventivă.

La data de 25 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un tânăr de 28 de ani, din comuna Ip, bănuit ce comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Cel în cauză a fost identificat în judeţul Bihor.

Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în seara zilei de 18 februarie a.c., în jurul orei 21.00, în locuinţa unei femei din comuna Ip, iar prin violenţă i-a sustras suma de 310 lei.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul a fost reţinut şi încarcerat în arestul inspectoratului, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei în vederea luării unei măsuri preventive.

Pentru identificarea şi prinderea acestuia, poliţiştii au fost sprijiniţi de colegii lor de la Postul de Poliție Ip şi de Postul de Poliție Popești (judeţul Bihor).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *