Tânăr din Dobrin arestat preventiv pentru că a condus beat și fără permis

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunile de conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, fapte constatate la sfârşitul săptămânii trecute. Un tânăr a fost reţinut, ulterior fiind arestat preventiv.

La data de 9 mai a.c., ora 17:15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului, pe raza municipiului Zalău, au fost solicitați de către colegii lor de la Biroul de Ordine Publică pentru a se deplasa pe strada Cimitirului, întrucât au depistat un şofer, din comuna Dobrin, care circula cu maşina, deşi dreptul de a conduce era suspendat.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au testat pe şofer cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv. Acesta avea o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza ordonanţei de reţinere, cel în cauză a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Perchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infacţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. Pe numele tânărului, instanţa a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.