Testele PCR pentru depistarea COVID-19, retrase de piața din SUA

Food and Drug Administration (FDA) din SUA va revoca din data de 31 decembrie 2021 autorizatia de urgenta emisa pentru Novel Coronavirus Real-Time PCR test, ce a fost introdus in februarie 2020, a anuntat Centers for Disease Control and Prevention (CDC) intr-un comunicat emis pe data de 21 iulie 2021.

„CDC ofera aceasta notificare in avans pentru ca laboratoarele clinice sa aiba timp adecvat sa selecteze si implementeze una dintre multele alternative [de depistare a COVID-19] autorizate de FDA”, precizeaza CDC in comunicat.

Cu alte cuvinte, deja aceste teste PCR sunt constatate ca fiind inexacte, insa mai sunt tinute pe piata pana in 31 decembrie 2021 pentru a fi suficient timp sa fie inlocuite.

„CDC incurajeaza laboratoarele sa considere adoptarea unei metode multiplexe care SA POATA FACILITA DETECTAREA SI DIFERENTIEREA dintre SARS-Cov-2 si virusurile gripale”, se mai arata in comunicatul CDC.

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html


„De peste un an de zile cercetatori pragmatici, inclusiv inventatorul testelor PCR, au atras atentia ca aceste teste PCR nu sunt eficiente pentru identificarea corecta a infectiei cu Coronavirus, marja de eroare a testelor fiind prea mare. Din acest motiv, persoane ce erau cu adevarat infectate cu Coronavirus au reiesit la aceste teste ca ar fi sanatoase, iar persoane care nu erau infectate au reiesit ca sunt infectate cu Coronavirus.

Culmea este ca cei care au atras atentia cu privire la aceste erori au fost catalogati de politicienii vanduti si presa corupta ca fiind conspirationisti si ca «se opun stiintei». Acum, insa, insusi FDA anunta ca retrage autorizatia pentru aceste teste PCR, deoarece, printre altele, nu fac diferenta intre Coronavirus si virusurile gripale obisnuite.

Pe baza acestor teste PCR ce dadeau mari erori, insa, oameni sanatosi au fost gresit diagnosticati ca avand Coronavirus, bagati cu forta in spitale, supusi unor tratamente experimentale si omorati cu zile.

Toti politicienii si medicii care au aprobat si sustinut aceasta ATROCITATE trebuie anchetati si judecati pentru crime impotriva umanitatii”, a spus Cristian Terhes, europarlamentar PNTCD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *