Toți inculpaţii în dosarul cu droguri, eliberați din pușcărie

Curtea de Apel Cluj a decis într-o sentință definitivă să-i elibereze din pușcărie pe toți cei 5 inculpaţi în dosarul de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT Sălaj.

Recent, pe 29 iulie, Tribunalul Sălaj a decis ca din cei 7 inculpați arestați preventiv, doi să fie plasați in arest la domiciliu, respectiv ISLAMOVICI RAREŞ SORIN și CHECHIŞAN VLAD DĂNUŢ.

După te câteva zile, judecătorii Curții de Apel Cluj a decis ca și restul de 5 inculpați – CHEREJI ANDREI ADRIAN, PRODAN MĂDĂLINA MARIA, BREAZDĂU RADU BOGDAN, LABO IONEL ADRIAN, CRĂCIUN ALEXANDRU, să fie scoși din arestul Poliției și să fie plasați în arest la domiciliu pentru 30 de zile.


Amintim că la data de 5 iunie 2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Sălaj, în colaborare cu polițiști din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Oradea şi Cluj-Napoca, au efectuat 16 percheziţii domiciliare şi nouă auto, în judeţele Sălaj şi Cluj. Au fost vizate persoane bănuite că ar fi procurat, deținut și comercializat droguri de mare risc, droguri de risc, respectiv substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 6 plicuri cu substanță pulverulentă (cocaină) și substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, 29 comprimate ecstasy, un recipient cu seminţe, 3 cântare electronice, 2 râjnițe, un grinder, 4 săbii, o macetă, 3 cuțite, 19 telefoane mobile, 18 cartele telefonice, 7 stick-uri, 4 laptop-uri, 3 tablete,1 card bancar, 23950 lei, 100 euro şi diferite înscrisuri.

Pentru 49 persoane, au fost puse în aplicare mandate de aducere, la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Sălaj.

În urma acestor activități, procurorul de caz a dispus, față de 7 persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 ani, luarea măsurii reținerii pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare risc, trafic și consum de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *