Trei hoți prinși în flagrant și reținuți de polițiștii de investigații criminale

UPDATE!
În cursul acestei zile, 18 mai a.c., cele trei persoane bănuite de furt de deșeuri metalice *au fost prezentațe judecătorului* de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău, care a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecatoria Zalău și a emis pe numele acestora câte un *mandat de arestare preventivă pt. o perioada de 30 de zile.


Joi, 18 mai a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au reținut, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj un bărbat de 40 de ani şi o tânără de 22 de ani, ambii din municipiul Zalău şi un alt bărbat de 29 de ani, din comuna Dobrin, judeţul Sălaj, bănuiţi de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Aceștia au fost prinși în flagrant delict de polițiștii sălăjeni, în cursul nopţii de 17 spre 18 mai a.c., în jurul orei 01.00, în timp ce sustrăgeau deşeuri metalice din incinta unei societăţi comerciale din municipiul Zalău.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, iar în cursul acestei zile, îi vor prezenta pe cei trei la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea dispunerii de măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *