Trei șoferi cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Sâmbătă, 29 aprilie a.c., la ora 00.35, pe drumul județean 108 G în localitatea sălăjeană Cizer, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Crasna au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Luni, 1 mai a.c., la ora 08.50, în municipiul Zalău, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat și oprit în trafic pentru control un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din Zalău.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot luni, 1 mai a.c., la ora 09.19, pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea sălăjeană Jibou, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Jibou au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Marți, 2 mai a.c., la ora 00.58, pe D.N 1 F, pe raza localității Șimleu Silvaniei, polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei au depistat în trafic un localnic de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcoor pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în fiecare dintre cazuri, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *