Turneu caritabil organizat la Jibou pentru micuțul Vlad care suferă de o boală grea

Luni, 17 Aprilie 2023, pe terenul sintetic din Jibou are loc un turneu caritabil de minifotbal pentru seniori – Cupa „Împreuna pentru Vlad”, organizat de TSD Sălaj.
Sub numele de „CUPA IMPREUNA PENTRU VLAD” turneul are scopul de a promova fotbalul, mișcarea în sine și de a-l ajuta pe micuțul Vlad, care la o varsta frageda a fost diagnosticat cu o boala grava si care are mare nevoie de ajutor în aceste momente.
În cadrul turneului se va amplasa o urna de donare, în care fiecare poate dona după posibilități. De asemenea, toți banii strânși din taxa de participate la turneu vor fi donați micuțului Vlad.
Meciurile se vor disputa în sistem 5+1, se va anunță și formatul turneului, înainte cu 48 de ore de începerea turneului.
La turneu vor participa și echipe din județele limitrofe – Satu Mare, Maramureș, Bistrița, Cluj.
La festivitatea de premiere sunt așteptați să participe președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt împreună cu secretarul general al PSD, primarul Dan  Ghiurco.
„Te așteptăm la o zi de relaxare, în care sa ne bucuram de sport, de fotbal și în care putem ajuta un suflet greu încercat”, transmite președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, viceprimarul Orașului Jibou. 
Informații și înscrieri la 0754379014( Iulia), 0756045466(Puiu), 0755876596( Narcisa),
0752977882(Flaviu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *