Un asistent medical născut în Jibou s-a sinucis

Veste șocantă, care i-a zguduit pe toți apropiații și cei care l-au cunoscut cât de puțin pe Ionuț Mureșan… chiar în prima zi de martie: asistentul medical în vârstă de 38 de ani care a îngrijit la domiciliu mii de arădeni s-a sinucis în această seară în biroul firmei sale – Îngrijiri la domiciliu.

Decesul său prin sinucidere ne-a fost confirmat atât de surse medicale, cât și familiale.

Iubita sa, Silvia, este cea care a alertat autoritățile. Aceasta a sunat miercuri seara la 112 și a spus că Ionuț nu a mai putut fi contactat încă din cursul zilei de luni. În urma apelului la 112, un echipaj SMURD s-a deplasat la sediul firmei sale din municipiu, de pe Calea Timișorii, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Conform unor surse din mediul medical, Ionuț Mureșan și-a administrat o supradoză de morfină.

Despre Ionuț Mureșan

S-a născut în orașul Jibou, județul Sălaj, în 1985. După terminarea liceului, în anul 2005, a venit în Arad la facultate cu gândul să devină asistent medical. A lucrat ca și brancardier în UPU la Spitalul Județean Arad aproximativ 10 ani, 3 ani ca paramedic la Smurd Vinga și din 2017 presta servicii medicale la domiciliu.

Urma să devină tată – anunțul fiind făcut chiar de către el, în urmă cu o lună…

„Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinti! Trebuia sa împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține. O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!”, este mesajul postat de Ionuț la începutul lui februarie.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *