URS PLUS: Florin Cîțu a devenit dependent de putere ca Liviu Dragnea

”Florin Cîţu a devenit dependent de putere, la fel ca Liviu Dragnea. Prin deciziile luate în ultimele zile, Florin Cîțu a subminat reforma justiției și a adoptat un nou program de jefuire a banilor publici”, susține USR PLUS într-o postare pe Facebook.

Partidul condus de Dan Barna și Dacian Cioloș susține că PNDL 3 este o mită politică și îi cere demisia lui Florin Cîțu, care a refuzat însă în repetate rânduri să plece din fruntea guvernului.

”PNDL 3 nu este altceva decât o mită politică, prin care se irosesc sume colosale fără niciun fel de control. Asta a făcut și Liviu Dragnea, la vremea lui. Nu a vrut să se încurce cu avizele legale și de aceea l-a demis pe ministrul Justiției, care nu a vrut să execute ordinele și să încalce legea. Nu avem cum irosi 10 miliarde de euro de dragul alegerilor interne din PNL. USR PLUS nu va gira așa ceva, indiferent de miza personală a lui Florin Cîțu, care este dispus, în goana după putere, să arunce țara în criză. Astăzi, Florin Cîțu nu e cu nimic mai bun decât Liviu Dragnea. Demisia!”, mai arată USR PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *